Translate

ponedjeljak, 4. travnja 2011.

BIG BLUE

Pin It
Da li ste probali ovaj proizvod? 


Facetten Lack je jednokomponentni krakl lak. Ima ga u različitim bojama. Meni je dolutao ( ♥♥♥ ) tirkiz metalic. Za probu, iskoristila sam poklopac konzerve. Na drvo ili karton nanosi se direktno, dok na glatke podloge treba nanijeti Haft Lack kao podlogu. Ja sam iskorisitla lak na vodenoj bazi. Sve što treba je jedan nož ili špatula ili ledo štapić. Nanesete sloj debljine 2 mm, čekate dok se posuši i to je to. Meni se jako dopao. Što kažete? Jednostavno, zar ne?






A da li ste isprobale gips, ne sumnjam! Ja ga u zadnje vrijeme sve češće koristim. Sve već viđeno...



A ono što slijedi sigurno niste vidjeli.

Mene prije 2 godine ( s novim satom na lijevoj ruci ).


Nas prije godinu dana.


23 komentari:

eda kaže...

Haha, jako ste fotogenični, mlada damo tankih nožica, i vi i vaš gospodin pod cilindrom!! Ne znam samo da li su vam na drugoj sličici ono zubići ili oglica!! Ma preslatko, ovo zaista vrijedi pokazati i sačuvati!!
A za ove cracle novotarije nisam ni čula, izgleda mi kao nešto od čega se može stvoriti milijun ideja!!

Suzana kaže...

Svaka čast! I od običnog poklopca napraviš lijep ukras. S Viva proizvodima nemam dobra iskustva zbog njihove koncentriranosti. Uglavnom upotrijebim puno više proizvoda nego je potrebno i upropastim rad i ideju. Sama nemam volje istraživati da li bi bilo drugačije na drugačijoj podlozi. Slike su prave i uživaj u napredovanju. Pozdrav!

Mare kaže...

mogu ti reći da si prije dvije godine jako dobro izgledala:))....

facetten imam u tri boje i do sad sam samo probala kako izgleda.....malo me smeta što je boja raspucane površine određena:)).....ali pukotine su odlične:)))..

Nasmijano nebo kaže...

gips sam isprobala jedino na ruci, krakl lak sam isprobala pa mi nikada nije uspjelo a ti nosiš šeeeeeeeeešiiiiiiir. kako slatko!!!

Majto kaže...

Hm? Ja sam uvijek ZA isprobavanje novih proizvoda! A ovo tvoje gipsano srčeko, mljac, njam, presviđa mi se!!! T%otalno je preslatko i neodoljivo, točkice i tvoje ružanje, ma nema bilje kombinacije!!!
P.S. jako si mi zgodna s novim satekom na ručici :-)))

Sandra kaže...

A baš sam se pitala kako izgledaš, kad ono slike i pol:)
Fora je ovaj lak:)

Sandra Z kaže...

Nisam nikada probala ovaj lak, ali sviđa mi se tirkizna boja. Kako je samo dolutala do tebe?
Draga moja, kakvi potreti! Baš ste zgodni!
Gips nisam probala, misliš da bi trebala? Čini mi se obećavajućim materijalom.

Villa-loredana kaže...

Hvala na komentaru, posjeti, a prije dvije godine ipak si bila mlađa, da li i zgodnija to neka tvoj DH prosudi. Cmok. Loredana

Sanja kaže...

Facetten izgleda jednostavno, a dobiveni efekt je čaroban!!!
Gipsana srce=prekrasno!!!
Tvoje slike...hehe...smjeeeeeeeh od uha do uha!!!
Lijep pozdrav

Ankica Vucetić Cepulo kaže...

Prekrasno srce, a slikice svakako za sačuvati..

Unknown kaže...

Facetttttten mi jos nije dopao saka, DA LI TI ZNAS GDE JA ZIVIM.Trazila sam ga, nije da nisam, u nase tri jedine hobby radnje.Kazu, samo lila i roze, a da ga ubuduce nece biti uopste, jer se firma iz Nemacke, koja ih proizvodi zatvara?????Dobra fora, je li da?Kaaaaakooo si dobro izgledala pre dve godine.BoMba...sat je fantastican.Suprug ti je pravi gospodin, a tvoja ogrlica, savrsena.A da, gips obozavam iako posle rada sa njim, kuhinja izgleda STRASNO.

Tatjana kaže...

@Aleks
Ja sam ga dobila.
A što se buniš,vi imate 3 radnje,a kod mene je samo jedna.Nisam čula da da se firma zatvara????

Ika Verunica kaže...

Sve je super i sve je za pet ali ti i tvoj dragi ste tako zgodniiiii...
Prekrasan ti je sat...

Good Ghost kaže...

he he, genijalno, i prije dvije godine si jako dobro izgledala. Osobito s novim satom. Gips ti je odličan, a za onaj lak još nisam čula, vrijedi isprobati

Unknown kaže...

macana, tri radnje u celoj Srbiji- razumes ti mene....

Nely kaže...

Ovaj lak mi je fora totalno,prvi puta ga vidim,gips i ova figurica srca predrago su mi poznati,a ove slike dakle ovo je umjetnost,haha genijalno je stvarno sam se nasmijala..pusa ti leti!

HRANDICA kaže...

Ovaj obojani lak mi nije poznat ali dobro je znati, da postoji. Ti si savršeno predstavila. A familija ti je prekrasna :)).
Pusa i pozdrav♥

Tanema kaže...

nisam probala ovo tirkizno čudo, ali kod mene takvo što nema ni za nabaviti, ali sviđa mi se to što vidim! s gipsom sam se već igrala, ali ova djelca tvoga djeteta su mi fenomenalna!

Pipi kaže...

Sat ti je marka ova Svajcarska. Ovde ih imamo na svakom cosku, cak i vatromete prave u cast satovima, jedne godine smo se nasli slucajno na takvom jednom vatrometu, uzivali smo, a tamo sam videla bas takav model. Znas ti sta nosis ;), pravi izbor. Da crtezi su prekrasni, bas sam bila radoznala kako izgledate ;))). Trebam zahvaliti umetniku i zaista moje cestitke na fantasticnim radovima i njegovim i njegove mame. Srca su superrrrrrrrrrrr, jos cu da se dohvatim gipsa ja, a onda si ti kriva samo da znas. Iovako ne znam sta cu pre. Priroda razbuktala, kutija mi je puna stalaza, svemu si ti kriva, svemu ;))) Pusa za mog dezurnog krivca sa najboljim satom.

Anonimno kaže...

Baš ti je lijepo ovo tirkizno čudo, stiglo je u prave ruke:)
Kaj se nebudeš pohvalila ostatkom paketa?:)
Familija je jako zanimljiva a klinac je na tebe, kreativan i maštovit.
Pusee draga.

Keks kaže...

Nisam probala ovaj lak, ali čini se zanimljivim, kad naletim na njega sigurno ću probati s jednom bojom. A gips, ja isto volim raditi s njim, jer možeš napraviti oblik kakva želiš, samo ti treba kalup. Jedino što me uvijek strah, je to da će se predmet razbiti, pa ga onda izbjegavam za veće stvari.

Tina kaže...

boja je odlična,jako mi se sviđa. a taj lak,u kolikom je pakovanju i gdje ga ima uzet? a sin je kreativan na mamu :)

Nataša kaže...

Da probala sam i baš mi se sviđa. Ja sam kupila u zlatnoj boji, pošto nije baš jeftin, a zlatna se može kombinovati na mnogo načina. Super je stvarno i jednostavan za rukovanje.

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...