Translate

petak, 6. svibnja 2011.

ČUDOTVORNA RECEPTURA

Pin It


Nisam ni slutila koje mi se blago skriva nadohvat ruke. Strpljivo je čučilo u mojoj blizini i spremno čekalo da ga otkrijem. Nije to bilo otkriće u stilu velikog praska, iznenadno i neočekivano, ali eksplodiralo je žestinom koja se širi u koncentričnim krugovima poput vodenih valova, a svaki slijedeći je veći od prethodnog i putuje sve dalje. Radi se o prirodnim lijekovima za postizanje i održavanje psihičke ravnoteže...


1. "Željka" - lijek protiv depresije



U pravilu se koristi tri puta tjedno. Prije no što primjetite prva poboljšanja, morat ćete pričekati najmanje tjedan do dva. Jedan tretman obično traje 3-6 mjeseci. Iako se znatnije poboljšanje primjećuje već nakon jednog do dva mjeseca, tretman nije preporučljivo prekidati radi potpunog izlječenja.

2. "Sandra  Z." - lijek za poboljšanje raspoloženja



Ukoliko na prirodan način želite optimizirati Vaše emocionalno izlječenje, koristite ovaj pripravak ujutro natašte i navečer prije spavanja tijekom zimskog perioda.


3." Katarina" - lijek za opuštanje



Pokazuje umirujuća svojstva. Koristi se kao čaj ili kao ulje koje se nakapa tako da isparava, a zahvaljujući ugodnom mirisu stvara poseban ugođaj. Specifičan je po tome što smiruje nervnu napetost, a ne dovodi do pospanosti. Koristi se po potrebi.


  
Da bi se domogli ovih lijekova, prvo morate navratiti do njiihovih blogova,  a zatim pripremiti staklene bočice, koje su napravljene na isti način kao i "boca za ocat", print preuzeti s The Graphics Fairy bloga, pluteni čep ( bitumeniziran ), balerina čipku, rafiju i puno sreće.

27 komentari:

eda kaže...

Haha, genijalno!! Baš sam se pitala kada ćeš opet navaliti na staklenke!!! Opet si me iznenadila (ugodno, dakako) svojom izvedbom! Aaa, sad mi je jasno odakle potječe tvoj vedar duh i optimizam:)))

Ankica Vucetić Cepulo kaže...

Ma i ovo ti je predivno, isto kao i boca za ocat, jaaako mi se sviđa!!!

Karmen kaže...

U potpunosti se slažem s ovom tvojom recepturom. Kako ne bi bila u depresiji, već dobrog raspoloženja i opuštena do maksimuma napravila si ovu divotu od radova. Otvori ove savršene čepove da dopre i do nas tvoje dobro raspoloženje.

eda kaže...

p.s. molim apotekaricu da asortiman proširi na antisklerin i antireumatik:))

VolimBoje kaže...

Post ti je nekako alkemičarski, lajkam ga!

Keks kaže...

Odlične su!! idem sad u nabavku tih prirodnih ljekova ;)

Vero kaže...

Preciosos botes! Y que buenas recetas!
Besicos

Sandra Z kaže...

Ajmeeeeeeee, ne mogu vjerovati. Da znaš da sada plačem, zaista, plačem od sreće, ganula si me do suza, ti vještice jedna mala. U sekundi si postigla da mi krv projuri svim žilama, da mi adrenalin skoči, da mi oči zasuze i da se zbog svega toga osjećam kao u transu iz kojeg ne želim izaći jer je osjećaj predivan i neponovljiv! Znači, nedostaje i četvrta teglica prirodnog lijeka:
Tatjana - lijek za postizanje i produžavanje osjećaja sreće
Uzima se u svako doba i može se miješati s drugim prirodnim lijekovima. Ukoliko se prstohvat lijeka stavi pod jastuk, prije spavanja, u snovima ćete moći vidjeti vile. Lijek ne izaziva lažan osjećaj sreće, nego istinski te se zato preporučuje svima.

p.s. ljubim i grlim te :))

nena kaže...

Tatjana postovi su ti uvijek zanimljivi više nisi umjetnica samo što se tiče rukotvorina još malo pa ćeš postati spisateljica.U svakom slučaju postovi su ti skroz otkačeni i uvijek puni ideja...

Tatjana kaže...

aaaa...šmrc,iiii,buuuu...to sad i ja plačem jer ste me sve rasplakale svojim komentarima,aaaa buhuhuuu,rid...

@Karmen
evo,više ih neću niti zatvarati tako da sve dopre i do tebe

@Eda
ccc,vidiš...što si ono napisala?

Pipi kaže...

Hahahah. Draga Tatijana hvala ti sto si me malo izsetala u komsiluk. Sve te blogove poznajme, ali ipak zahvaljujuci tebi sam se bas izsetala i nacitala. Ovakve lekove koristim vec duze vremena, i drago mi je da ih sve vise koriste ljudi. Ovo su recepti za sve bolesti. Verujte i za one nejtezeee.

Evo leka iz nasih apoteka,
ima,ima,
gde ima vatre
ima i dima.
Teglice su ekstra. Kissss

Prirodna kaže...

slažem se sa nenom :) :) hehe

Lalica kaže...

Odlično kao i uvijek. ;)

Draga imaš nagradu kod mene na blogu ;)

Anonimno kaže...

Hehehe baš si me nasmijala:))
Baš si me inspirirala da si i ja ukrasim staklenke,totalno su cool:)

Tina kaže...

tajči,genijalko,ovo je zakon! a mogu li pitat kad cu ja dobit svoju staklenku,a?

Nasmijano nebo kaže...

Ovaj post me ošinuo ko bič! A znaš zašto? Pa zato što sam ja (Hej, ja? Ova tu ja???) - LIJEK PROTIV DEPRESIJE. Zar stvarno ja? aaa... Hvala ti na tome. Lijepo je čuti kako te ljudi doživljavaju a to vrlo često bude totalno suprotno onome kako sam sebe vidiš (ili uopće ne vidiš). I godi egu, jako.
A ja bih za četvrti lijek rekla - "Tatjana" - lijek za iskrenost i dobrotu. Može se uzimati u neograničenim količinama. Ne djeluje na tjelesni aspekt vašeg bića. Ovo je lijek isključivo za dušu a manifestira se promjenama u vidu poboljšanja vašeg odnosa prema drugima kao i prema samome sebi u vidu nepatvorene iskrenosti i dobrote. Posebno upozorenje: lijek ne izaziva ovisnost, ali ako ga jednom počnete uzimati više ga se nećete htjeti riješiti.
Nuspojave: pojačano samopouzdanje, veća hrabrost u sukobljavanju sa životnim problemima, bolje raspoloženje i još mnoge druge.

Nely kaže...

Ti si gnijalac..majke mi..postovi su ti super,uvijek mi pravo osvježenje..pusa!

arba kaže...

Eto ja ostala bez teksta, ima neki lijek za to??
Prekrasan post draga!

Tatjana kaže...

Još uvijek ganuta Vašim komentarima,ja se zahvaljujem!
Mora da su trave počele opasno isparavati kad ste uputile toliko toplih riječi....

Suzana kaže...

Trave? To su davno postali čarobni pripravci na biljnoj bazi. Slažem se s tobom-čudotvorno djeluju svaki u svojoj domeni. Ideja je čista fantazija a izvedba - majstorska. Otvaram biljnu ljekarnu ovih dana!

Tanema kaže...

ajme, pa... joj... kad... uf... ček' da uhvatim zraka....evo, šta mi napravi-smijem se i plačem u isto vrijeme...
cure su ti već pripisale ljekovita svojstva, ali ja bih rekla da si ti jedna vrsna čarobnica koja fantastično dozira svoje lijekove da bi postigla ravnotežu duha, napunila se energijom koju nesebično i svim srcem, pa čak i u duploj dozi vraćaš nazad. vjeruj mi, u ljudskim osobinama nema ništa jače od toga što bi me moglo tako ispuniti, ojačati i držati u ravnoteži. vas tri ste moj lijek za moje ja! <3

Sanja kaže...

Post ti je super...kad sam počela čitati mislila sam da se zaista radi o recepturi...a onda...iznenađenje...uvijek iznova samo na tvom blogu! Tvoji novi spremnici obaraju s nogu izgledom i njihovom namjenom! Tvoja mašta radi svašta!!!
Pozzzzz

Tatjana kaže...

Sve za jednu-jedna za sve!!!!

Sandra kaže...

Ma odlično, super si, svaka čast:)))

Lastavitza kaže...

Divna si! Ovo sam jutros vidjela i uljepšalo mi je dan... :)

Mis pijadines kaže...

Muy bonito y enternecedor..... y los trabajos preciosos.....

Luzdelunna kaže...

preciosos botes ^-^

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...