Translate

utorak, 18. siječnja 2011.

OOPS!...I DID IT AGAIN

Pin It
Uzela sam drvenu kutiju za vino  koju sam već bila bla,bla,bla bla....bla-bla bla BEFORE!

:(((((((

I onda sam bla bla,blaaa-bla.Bllla,bl,bla bla i bla AFTER!



Ustvari, još uvijek se ne mogu odvojiti od prve Jurine dude ( koju je on zvao kuku  ) , cipelica, trljačice, grickalica za zube, četkice i češljića, žlice, ... Za mene one imaju neprocijenjivu sentimentalnu vrijednost. Ima ih još nekoliko, ali kutija je premala. Možda sam uvrnuta, ali  takva sam kakva sam i tko vam je kriv !



19 komentari:

Mare kaže...

ne znam šta će jura reći za čipku ali mi je drago da ju koristi i da ju je zapackao crnom bojom:))).....
znam,znam da ću sad sama sebi skočiti u usta ali:P.....OS je OS ali meni je ovo predobro i definitivno za moju kuću:))).....piše jura zar ne??....
M...

Sandra Z kaže...

Ma ovo je bla, bla, bla i bla :)) Pusa

p.s. sada ozbiljno, baš je slatka ova kutija uspomena, i treba čuvati takve stvari ... i tu i tamo izvaditi i sami ili u društvu prevrtati po njima i sjećati se ...i smijati se ...

Biljana kaže...

U potpunosti te razumem i ja se tesko (tj. nikako) ne odvajam od stvari za koje sam sentimentalno vezana:-)
Before mi se dopada jer je rustikalna, a after jer je prigodna, osobna, djecija. Obe su mi prelijepe:-)
Pusa

Lilly... kaže...

Ovo je fenomenalno! Puno bolje od one prve varijante! I moja mama čuva moje stvarčice premda sam Juru odavno prerasla! :))) Pusa!

Nasmijano nebo kaže...

bla bla bla bla bla bla... bla...
after bez rasprave jer bla, bla, bla, bla...
a ti pričaj što hoćeš

Majto kaže...

Čuj darling, moram ti priznati da sam bila jako sumnjičava kada sam vidjela prvu fotku, prije makeovera... jer da ja imam kutijicu s ovakvim fantastičnim one stroke-om, ne bi mi palo na pamet da ju makeoveriram već bi ju ponosno pokazivala cijelom Zagrebu gradu, možda bi ju instalirala, npr. na torbu da se bolje vidi (ha, ha)! A onda sam vidjela i drugu fotku koja me oduševila, s čipkom i dječjim rukopisom, ovim flekicama... naprosto neodoljivo!!! I još kad sam vidjela sadržaj kutije... pala sam u nesvjest!!! fenomenalno darling!!!

eda kaže...

Eto što je sentimentalnost, kako dijete bude raslo mama će spremati sve veće i veće kutije a mi ćemo gledati sve više oslikanih površina... i ja ih čuvam u bezbroj kutijica i kutija i čuvat ću ih valjda zauvijek...
I ja glasam za drugu momačku varijantu, pun pogodak za dječje uspomene...

HRANDICA kaže...

Kutija u novom ruhu. Baš volim ovo prije i poslije poslikavanje. Stvarno si napravila dobru i korisnu promjenu. A sentimentalnosti se ni ja ne mogu rješiti- imam dudu, prvu zubnu četku, patike....ali mi slim, da je to ok.♥
Pusa sa sjevera

arba kaže...

Super mi je Jurina kutija, samo ti čuvaj sve ove krasne stvarčice, uspomenice -uopće nisi uvrnuta ...baš si posebna!
PS još čekam ona vrata...jedva čekam ako će izgledati.
Pusa!

Anonimno kaže...

Nisi jednina koja je vezana za te stvari ima nas još:)
I mi imamo svoju škrinjicu uspomena u kojoj se nalaze slične stvari.
Vjerujem da je maleni sretan sa novom kutijom, jako je lijepa.
Kiss.

Karmen kaže...

Draga moja ti se i družiš s nama zato što smo sve pomalo uvrnute....( ja čuvam već 30 godina takve stvarčice od moje djece )ali glavno da smo tu jedna drugoj podrška i da se razumijemo i kod ovakvih stvari i zato je Jurina kutija najveće blago.

kaća kaže...

i ja cuvam stvari od mog jure(da,da i moj sin se zove jure:))..a kutija mi se svidjela,i prije i poslije..pusaaaa!!!!

Pipi kaže...

bas je upotrebljiva.....a sto se tice cuvanja, ja ima stvari koje je moj sin pravio kao dete, jastucic, zdelica, ogrlica za manu... sve u obdanistu radili.. sve mi je tu i sada kad se sretnemo svakodnavno seti me na te dane i podseti me da je sada u svom stanu. Jako brzo rastu, ipak...zato uzivaj u zadovoljstvu. Moj jis uvek svaki vikend dolazi...skolarac... al zna se da on vec ima svoj put i sa jedns strane sam jako srecna sto je postao samostalan, snalazljiv, odgovoran.... lepo je i to videti, nemam vise obaveza ko nekad, sad on mene zovne telefonom.....imam puno poverenja u njega.

Maite - vitoma kaže...

Todo bellísimo.
Bss.

Tadeja kaže...

A miša mu ljubim, a mojih pet nekakvih škatulja stoji nepofarbano! Stvarno sam lijena:(
Popraviti ću se ja, obećajem!
Super je bla bla AFTER! :)

Suzana kaže...

Moj sin je punoljetan po svim propisima ali još uvijek čuvam neke stvari. Sad već skrivene jer je to predmet smijeha. Sve do jednom........... Kutija je predivna. Pusa:):):)

lindolina kaže...

Ovo je preslatko :) I moja mama čuva neke stvari od mene i brata. Naša mala odjeća, cipelice, dekice, čestitke što smo radili u vrtiću. A da vidiš kape i marame i članske iskaznice kad smo se primali u pionire :) Ma lipo je čuvat takve stvari.

Tina kaže...

jurina kutija je fora :)

Ariana Moj Hobi kaže...

Iako priznajem da se ja ne bih usudila afterirati ovu prvu varijantu jer mi je divna,no...isplatilo se...sviđa mi se i Jurina kutija...i ako te tješi i ja sam strašno sentimentalna i imamao i mi par ovakvih...malo drugačije uređenih...ali to je baš fora kako rastu gledati one male papučice,prvu tuticu...i sve to nešto prvo...iako je moja sinčina još uvijek moja beba (školarac beba) ali ipak su to divne uspomene koje znamo nas dvoje skupa premetati,sada ga to zanima pa se i sam čudi koliko je malecki bio!
Živio Jura i njegova mama...pusek!

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...