Translate

petak, 9. studenoga 2012.

BIJELA SHABBY ONE STROKE KUTNA POLICA

Pin It

Ova je polica još iz vremena kad sam imala puno više vremena pa sam s vremena na vrijeme, vrijeme provodila obilazeći moj "buvljak". Tako sam u jedno prohladno nedjeljno jutro imajući svo vrijeme ovoga svijeta, pomno pregledavajući štandove, nabasala na ovu kutnu policu. 


Pošto nisam htijela uzalud trošiti vrijeme na cijenkanje odmah sam upitala koliko košta. "Može, kupljeno" rekoh i odvedoh policu kući svojoj da ćubi u kutu mračnom dok ponovno ne nađem vremena i vidim što ću s njom.

Vrijeme je prolazilo...pa još malo...pa još... sve do prošlog vikenda kada je konačno došlo njezino vrijeme. 

Prst sudbine i trenutno ozračje romantike s ružama na bijeloj površini ( za one koji nisu pazili, radi se o sanduku za CD i DVD ) ogleda se u njezinom preobražaju, a sve je još dodatno obrađeno i shabby tehnikom ( pa kad je već u originalu bila smeđa, mislila sam zašto to ne iskoristiti jer na kraju krajeva, tko ima vremena sve to pobrusiti? ). 



Kao što vidite, nisam imala vremena pričvrstiti ju na zid kako bi do izražaja došla njezina svevremenska funkcionalnost, ali nadam se da ćete i same(i) uspijeti naći vremena i osobno je vizualizirati kako namještena visi između spoja dva zida, u samome kutu...jer ja sad još uvijek dvojim da li ju pričvrstiti okomito ( kako je i predviđeno ) ili vodoravno ( onako kako ju ja vidim ). Nadam se da ću s vremenom uspješno riješiti spomenutu dilemu.


A kako vi stojite s vremenom :)

13 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

na ovo zadnje pitanje neću uopće odgovoriti jer baš nekak' nemam vremena, a policu bi, da se mene pita a ne pita me se, stavila vodoravno i to zato jer svi očekuju da će biti okomita. a i zato jer mi je tako neočekivano vodoravna fornija nego regularno okomita. aj' bok! jurim dalje!

ana@carpe_diem kaže...

Vodoravno! Tako interesantnije izgleda, nejednakih strana.

Angie kaže...

Romantika rules! I ja je vidim vodoravno, ali će ruže bolje doći do izražaja horizontalo. A šteta je da se ne vide u cijelosti...

eda kaže...

Odličan komplet uz onu kutiju iz ranijeg posta... Ovako vodoravno bačena "na leđa" izgleda sasvim drugačije, rekla bih "to je to"...

Sandra Z kaže...

Vodoravno! jes, živjelo neočekivano :-)

Good Ghost kaže...

Shabby i one stroke - odlična kombinacija. A još kad to napravi netko poput tebe - SAVRŠENO!

Nataša kaže...

Ne mogu da verujem! Ali zaista! Ovih dana sam radila istu ovakvu policu, ali u dekupaž tehnici. Motiv-divlja ruža.

Villa-loredana kaže...

s vremenom tako malo, zadnje svaki sunčani trenutak u obrezivanju lavande (cca 70 stabljika, a polica vodoravno, ruže uvijek dolaze do izražaja, pozdrav. Loredana.

Kristina Uvodić kaže...

vodoravno! I da bude STALAK za cd-ove ;))!
Shabby i stroke, što reći? Sve znaš ;)

Marinica kaže...

Mislim da si policu iskoristila na najbolji mogući način! Jako je lijepa :)

A... nakit kaže...

odličan ulov na buvljaku, pjaža mi se jako, glasam za vodoravno, makar bila prazna... :)))

Snežana kaže...

Kakogod je okreneš prelijepa je:-) Obožavam tvoj one stroke :-)

Tina kaže...

odličan makeover

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...