Translate

petak, 1. listopada 2010.

STOL MOGA DIDE ZVONIMIRA I STVARI BAKE JULIJANE

Pin It

Moji dida i baka preminuli su davno,oboje u istoj godini kada sam trebala krenuti u školu.Iako je od tada prošlo mnogo vremena, a da ni sama ne znama zašto, njihove stvari sakupljala sam kao hrčak. Proteklih godina nekoliko su se puta selile iz radione u stan i obrnuto.
Žao mi je što vam ne mogu pokazati kako je didin stol nekada izgledao.Zapravo ne znam niti sama jer stol ima najmanje 60 godina,a napravio ga je sam dida, stolar po struci. Stol je prije 10-ak godina bio u  apartmanu, a kako je došlo vrijeme da se interijer obnovi, doslovno sam ga bacila u garažu. I tu je stajao…I čekao…I skoro otišao s jednim kontejnerom…
A onda sam na Teinom hobbychic-u vidjela jedan tutorial, čekala godišnji odmor i krenula u akciju.

Sada je ponovo dobio mjesto u mojem domu,koje i zaslužuje, a na njemu možete vidjeti baku i njezine stvari. 

Uz sve to još mi je i teta dala staru,prašnjavu,ofucanu narančastu stolicu koju sam obnovila i kompletirala sa stolom.Blago meni!










1 komentari:

Ariana Moj Hobi kaže...

Jao...ja sam ganuta,ako išta volim to su stvari baka i djedova...ma baš divno da nije završio stol u kontejneru i lijepo si ga sredila...i stvari bake Julijane upravo na stolu,da baka i dida budu uvijek skupa...ja sam jako sentimentalna i mene je ganulo!
Naravno i stolica mi se sviđa,jako....
Pusek!

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...