Translate

subota, 13. studenoga 2010.

ODLIČNO JE,A TEK JE PETAK!

Pin It


Jučer sam se super provela.Moj me dragi husband pitao prekjučer da li bih u petak išla s njim u MC Twin Horn.Radi se o moto clubu u Puli,isti onaj koji svake godine organizira susrete bikera još od 1995. godine.I dok sam već pomišljala kako da se izvučem (opet),kaže mi da će biti koncert,neke grupe,a svirati će stvari ex Yuge.K`o iz topa oboje ispalimo u isto vrijeme: "Čudna šuma???"Da,da,i sve ostale.Odlazak više nije bio upitan.

Njihov club nalazi se u nekadašnjem gradskom rezervoaru vode kojega je sagradila Austro-Ugarska. Sami su ga uredili. Naprosto ne možete zamisliti da je to nekada bio rezervoar, urušen, zatrpan, iz kojega su i stabla izrasla. I da su ga uredili motoristi, znate oni dugokosi,s kožnim prslucima,zakovicama i opakim čizmacima.Priznajem da sam jedna od onih koja je uvijek zazirala od njih.Moje duboke isprike.

Ulaz u klub
Šank je odmah s desne strane
U produžetku
I dalje
Nasuprot šanka su stepenice koje vode dolje...
...gdje je počeo koncert

Donji šank s njihovim zaštitnim znakom

Desno se nalazi još nekoliko prostorija




Barba Horvat "General",član cluba i naš prijatelj
Soba za sastanke


Kuhinja
Sviralo se mislim dobrih 2,5 sata bez pauze,pjevalo iz svega glasa,a sjećanja na srednjoškolske dane nizala su se jedna za drugim. Bacilo me u meni najdraži period moga života. Sjećate se Bajage, Party breakera, Bijelog dugmeta, Psihimoda popa, Yu grupe, Azre i ostalih, prije devedesetih?

Bend koji je uveličao cijeli događaj,navodno je iz Pule i sastavljen je nedavno,a ovo im je bio prvi zajednički koncert.Bili su odlični.Nismo im dopustili niti pauzu , a bis je bio obavezan.

A kad se svemu tome doda činjenica da je bio petak,da za sutra nema nikakvih obaveze zbog kojih bih se trebalo rano ustati i biti trijezne glave,moje oduševljenje cijelim događajem ne može se opisati niti dočarati kao i energija koja je prštala iz svih nas dok smo uživali u predivnim trenucima glazbe u još osebujnijem ambijentu Twin Horna.

5 komentari:

aleks kaže...

Blago tebi Kapljice, kakvo uzivanje.Ma cim mi dodje nesto tesko, ja iskuckam Dzonija,Elektricni orgazam...ma bilo sta iz toga doba i sve postaje OK.

Mare kaže...

ajme kakakv dobar provod:))).....nisam ni ja nešto luda za motociklima i cijelom tom ikonografijom ali poštujem svačiji izbor .......
ali glazba,ah!!!....to je glazba moje mladosti.....neš vjerovati baš mi je sinoć sin spržio par cd-a......onako za dušu,red bajage,red azre,malo idola.....
to mi je za u autu,kad putujem po auto putiu pjevam i uživam:)))))....
M....

Sandra Z kaže...

Zaista odličan provod! Po svemu, mjestu (fenomenalno izgleda) i muzici i sigurno i društvu. Super ... uživaj u preostalim satima vikenda :))

general kaže...

Kako si to sve lijepo napisala. Drago mi je da ste se lijepo proveli pa ćemo to ponoviti uskoro. I to do jutra. general.

eda kaže...

Odličan post, budi nostalgiju za nekim davnim vremenima...

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...