Translate

nedjelja, 26. prosinca 2010.

BOŽIĆNI HAND MADE SAJAM 2010.

Pin It
Ovoga vas puta neću ugnjaviti anegdotama s Božićnog sajma u Puli iz dva razloga. Prvi je razlog taj što ih "nije" niti bilo. A drugi je taj što sam  radove izlagala s udrugom Medulin Art te tako nisam bila cijelo vrijeme na sajmu, već samo onda kada sam dežurala. Hvala curama iz Medulin Arta koje su mi to i omogućile.

Ovo je bio naš štand.Pun k`o šipak!





I jedno veliko iznenađenje...Na jednoj od radionica koju su organizirale cure iz Medulin Arta, bila je i...teta Loredana s bloga Vila Loredana. Ne mogu vam opisati kako mi je bilo drago kada mi je rekla tko je. A ja ju uopće ne bih bila ni prepoznala, jer u stvarnosti izgleda drugačije nego na slici, ima drugačiju  frizuru i boju kose. I sto puta je  lijepša,a kako je tek draga...Ma stvarno mi je bilo drago!



Ja nisam držala radionicu, nije bilo mogućnosti. Zato sam napravila jednu prezentaciju i jedan, nazovima ga uzorak za tete iz Kreativne Udruge Suncokret koje su nam bile susjede.



 I da ne duljim više, u nastavku možete pogledati uradke ultra kreativnih ljudi.



































10 komentari:

rockgranny kaže...

Ako iduće godine vrijeme dozvoli bit ću i ja s vama

Suzana kaže...

Jako, jako lijepo. Da li je bilo puno ljudi? Djece? Željica u smislu-nacrtaš mi na mojoj kuglici...........? I velike okice koje trepću s molbicom?

Sandra Z kaže...

Kako je to divnooooo :)) Morala sam par puta pregledati sve fotkice i još ću, tako da budem sigurna da sam vidjela sve detalje. Ovakvi susreti su stvarno pravo blago. A još kada upoznaš dojučerašnje virtualne prijatelje! I ja bi rado upoznala našu Loredanu ... Pusa velika :))

Biljana kaže...

Wow! Koliko ultra dobrih radova, bas mi je drago da si upoznala nasu dragu Loredanu. Zavidim vam na druzenju:)
Pusa

Good Ghost kaže...

koliko ljepote na jednom mjestu, a u tu ljepotu naravno i vas dvije ulazite

Nena3110 kaže...

Sajam je bio savršen, toliko lepih stvari si nam pokazala i divnih doživljaja opisala, baš mi je drago zbog tebe.
Želim ti srećan Božić i Novu godinu i još mnogo mnogo radosti!

Anonimno kaže...

Prekrasni radovi!!!

eda kaže...

Ovo je pravi praznik za oči i dušu, ne mogu se nagledati, toliko fantastičnih stvari na jednom mjestu!! Lampe, satovi, bezbroj predivnih sitnica, nemam pojma što bih izdvojila!!!
Vjerujem da je uživo bilo puno ljepše, o druženju da i ne govorim, drago mi je da si imala priliku upoznati Loredanu!!

Tina kaže...

predivan post a radovi su pravi praznik za oči!

Lilly... kaže...

Koliko lijepih stvari na jednom mjestuuuuuuuuuuuuu....aaaaaaaaa, ja bih snoopya, i jednog djedicu, jednog anđela, jabuku....maaaa svašta nešto! A to na slikama je Loredana, zar ne? Divno što ste se upoznale! Idem sad još jednom škicnut fotkice, sjajne su! Pusa draga moja i sretan ti Božić!!! :)))

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...