Translate

petak, 21. siječnja 2011.

BILA JEDNA BILLA U SVEMU NAJ,NAJ...

Pin It
Mjesto radnje : BILLA Pula

Vrijeme radnje : srijeda, 19. siječanj 2010.g., od 15:45 do 16:20

Fabula : U intervalu od kada mi je završio posao do završetka engleskog u Jurinom vrtiću uputila sam se u Billu po špežu. I opet, na samome ulazu ( sad se stvarno pitam rade li to oni namjerno, i to samo meni, ili umišljam ) vidim ovo :




Čekaj, je li to neka šala, ili to njima stvarno ne treba. Ma je , ambalaža je! Jupiii, kako je dobro. Jeee! Panično tražim onu s voća i povrća ( znate, da mi opet ne bi netko u međuvremenu oteo jer je to već moje) i evo je tu, 3 metra od mene. Joj danas me baš ide. Juhu! I onda...

...u 1/3 rečenice kojom sam joj htijela objasniti što hoću, što želim, što je moje, rekla je da su si to već one rezervirale...A da li m...Ne, ne! A mo... Ma ne nikako...

Od toga trenutka Billa više nikada neće biti ono što mi je do tada bila. Zato drage moje, ako imate nekoga, šmrc, šmrc, iskoristite to, istrljajte mi nos s tim prekrasnim kašetama, sanducim, što već!

11 komentari:

Lilly... kaže...

Joooooooooooj... A dam se kladiti da će najvjerojatnije u njih potrpat krumpir il nešto takvoga! Bezveze! Kakva šteta.... :))) Pusa!

Izzy kaže...

A miša mu! Očekivala sam happy end! :(

Nasmijano nebo kaže...

eeeee... ne događa se to samo tebi.
ovo me podsjeća na kockarsku sreću. jedamputa nešto nađeš i bez problema zgrabiš, i tako par puta, a onda... bum i tres, nešto nađeš i ostaneš bez toga, pred nosom. prihvati to kao činjenicu, jer...
ove kištre su samo nagovještaj nećega puno ljepšega i boljega što te čeka za koji dan. pa zamisli samo da si ih uspjela dobiti, ostala bi bez onoga još boljega što slijedi. nemoj biti tužna. tako je moralo biti.

arba kaže...

E Billa Billa, sramota te bila!!!!
Pa mogle su podijeliti s tobom...škrtavice jedne;))
Ne tuguj, naći ćeš ti još blaga...
Pusa

Sandra Z kaže...

Ajoj, baš mi je sada žao. I ja sam mislila da će biti happy end. A što će njima to? A što onda nisu odmah maknule?
Ali kao što Željka kaže, sigurno te negdje čeka nešto mnogo, mnogo bolje.
Tako sam se ja prošle godine razočarala kada nisam mogla uzeti stare prozorske okvire (znaš ono, rodbina, ali svojima ne da.....). I razočarana je vratila se u Zgb, sutradan na hrelić i opa! eto prozorskih okvira samo za mene (15 kn).... eto im sada na! (mislim na one dolje...)
Pusa :))

Goge kaže...

I nisu ti dale te kištre?! Javi adresu te Bille... dolazim te osvetiti :))
Stalno razmišljam imaju li to i naše purgerske Bille?

Good Ghost kaže...

o joj, jadna ti, bit će još prilika

Maja kaže...

Predobre su!!! Prava divota....više sreće drugi put :)

Suzana kaže...

Možda bi bilo dobro da opet pitaš kad drugi put dođeš. Ponovni upit značit će da zaista želiš te sanduke.

HRANDICA kaže...

Oooo, baš mi te žao! Te kištice izgledaju bajno i uopšte nije treba puno raditi na njima jer su prekrasne. Ali ako jih ima tu, ima jih i drugdje. A sad u potragu :).
Pusa♥

Tanema kaže...

sramota nek ih bude! pa makar su ti jednu mogle udijeliti... samo jednu... ali sigurno ćeš ti naletiti na pravo blago za koji dan, čisto njima u inat!

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...