Translate

nedjelja, 2. siječnja 2011.

KUTIJA ZA ČAJ?

Pin It
E da samo znate kako sam se umorila. I to od same sebe. Dokaz vam je ova kutija za čaj. Kupih je nekoć davno, mislim prije godine dvje kad joše ne vrzmah se ovim svijetom kreativnim. Zaželjela sam pravu kutiju  tako da sve čajeve imam na jednom mjestu. I kad sam ju konačno pronašla, a vjerujte mi da je to velika stvar, ako takvo nešto tražite u Puli, na prvu smo znale da se jedna drugoj ne sviđamo. Ali u tom trenutku  važni su bili pretinci. Hoću reći, njezina duša, ne vanjština. 


Dovela sam ju kući, upoznala s kuhinjom i krenula puniti. I... šipak! Aha, šipak. PUNA K`O ŠIPAK, a ja ni do pola rasčistila moju zalihu. Em što opet ništa nisam rješila, sad još i nju moram negdje smjestiti, a nije poslužila svrsi. Evo ti na, tu stoj i ne mrdaj. Prašinu skupljaj!

Prošlo je neko vrijeme i ja sam htjela vježbati one stroke. Tadam! Dođi kutijo moja mila, neću ti ništa. Napravih nekoliko žvrlja, s predebelim kistom, s bojama za probu. Užas totalni, ali nema veze. Ja presretna jer sam imala gdje vježbati. 



Prošlo je još neko vrijeme, sve do danas kada mi se cijela vizija iskristalizirala. Krenuh raditi. A rezultat vidite i same. Po običaju ni blizu onome što sam zamislila.  Naposljetku, bit će to funkcionalna kutija za nakit, a lopovi me neće orobiti jer će misliti da je unutra čaj!












20 komentari:

Stefiart kaže...

Bravo Tanja! Uspjela si i nek ti sad koristi uistinu i obriši tu i tamo prašinu s nje!:-)))

Mala kuharica Sandra kaže...

Bas je lijepa sada! Eto, bas si si uljepsala pocetak godine! Sve najbolje u 2011.!
Sandra

Izzy kaže...

Predivna! Pošaljem ti svoju tužnu i neuređenu da se malo poigraš njome... :)

MICE TORBICE kaže...

Drvena i kutija za čaj su prekorasne...nadam se da još imaš takvih "zločestih" stvarčica koje samo skupljaju prašinu da ih napadneš sa svih strana,a mi uživamo u tvojim kreacijama !!

Tatjana kaže...

Nema problema cure,čistim,perem,poliram
I tužne kutije u nestašne "pretvaram"
Zločestima kožu gulim
I izgledom im novim život produljim

...ma neću "više"!

Lilly... kaže...

Prekrasna je, kreštalice! :DD Stvarno je! Pa di će tebe lopovi orobiti kad kradeš vrata naokolo dobro zamaskirana? Hahahahahahaha... A kad smo kod vrata jedva čekam vidjet šta si s njima smislila! Cmoooooooooooook, cmooooook!

Tanja E. kaže...

Zelo lepo! Vse dobro v novem letu tebi in tvojim! :))

Villa-loredana kaže...

Bravo, pravi si i stihoklepac, sve najbolje, a onaj predmet meni se čini da naliči na one drvene kantice malo veće u kojima su nekad naše bake pravile maslac, samo fali ta mlatilica s kojom se "tuklo" mlijeko i pretvaralo u maslac.
Pozdrav. Loredana

Nasmijano nebo kaže...

ajoj, ovih sakupljača prašine imam i ja na svakom ćošku i u svakom kutku. samo što moji nemaju tako lijepu sudbinu kao tvoja čajna kutija za nakit.

Mare kaže...

treće sreća:))).....meni se ovo jako,jako sviđa....
jednostavno i predobro:))...
i ja sam imala tako neku romantičnu ideju s kutijom za čejeve ali sam onda ustanovila da ne samo da mi ne stanu svi čajevi nego im se i mirisi pomješaju.....zato glasam da ovakve kutije budu spremišta za neko drugo blago,nakit ili neke druge sitnice....

Pipi kaže...

Dobra si. Jos uvek se smejem, imas lepog duha, puno veselosti. Eto zasto te pratim, a baterija mora da se puni uvek. Hvala ti na svemu, kutija je divna, ma super si. Pozzzzzzzzzzzzzzz

Biljana kaže...

Prekrasna mi je sablona, kutija ti je bas fensi, jednostavna i prelijepa:)
Pusa

nena kaže...

Jako mi se sviđa ova tvoja kutija,vitice su super obožavam takve motive.Mi u kući puno pijemo čajeve i posjedujemo kutiju koja nije za čaj ali sam je ja u to pretvorila.Eto i ti si dokaz da nije kutija dobra za ono što je namjenjeno već za ono što joj je suđeno.

lindolina kaže...

Kutijica je prelijepa :) A i odlična varka za lopove :)

Lenka kaže...

Kakva lepotica, stvarno je zaslužila da umesto čaja čuva nakit :D

Goge kaže...

Jako mi se sviđa. Možda bi lopovi ukrali kutijicu bez da pogledaju unutra.

Majto kaže...

Kutijica je prepredobra!!! Čekaj, hoćeš reći da si ove bočne zavijutke sama nacrtala???
Ornamentiće s listićima? Zašto pitam, kad i sama odgovor znam!!!

Manualidades Bellaflor kaže...

Very beautiful your tea boxes, I really like them, is a great way to have the bags ordered. Thank you for your comments on my blog. Greetings and wish a Happy New Year for You and yor family!

Maite - vitoma kaže...

Menudo cambio, está realmente hermosa.
Bss.

Tadeja kaže...

Ja isto imam samo jedno pitanje? Hoćeš reći da si ove zavijutke sama nacrtala?
Divna je! Ali sad je doista prava kutija za čaj. Vrati čajeve u nju, za nakit napravi drugu! :)

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...