Translate

subota, 22. siječnja 2011.

NAGRADE VITAR U LEĐA

Pin It
Štovani čitatelji,

Iznimno mi je drago da su me u svoje društvo uvrstile nestašne blogerice Mare i Sanja pa se eto, kao što čitate hvalim na sva slova.
Ideju je potaknula Mare koja kaže : „odlučila sam danas podijeliti blog nagradu dragim blogericama i njihovim super blogovima......to su blogovi koje redovito čitam,blogovi na kojima se osjećam dobro,na kojim se nasmijem.....blogovi iza kojih su divne,vesele i kreativne osobe.....“. 



Ako se dobro sjećam, mislim da je i Sanja na početku moga bloganja bila ta koja je na gotovo isti način dala podršku meni i još par blogerica ( a ako i nije, kao i da je! ). Zato drage cure, veliko hvala na gesti! I svima ostalima, naravno, jer bez svih skupa, ne bi bilo dovoljno vitra u leđa ( Reče čovjek, nekoć vrlo važan . Mora da je bio vrlo mudar ).

Samim preuzimanjem nagrade obvezala sam se na širenje podrške u blogosferi, što mi upće nije teško i s neopisivim guštom ću je ispuniti. Blogovi ne moraju biti baš novi ali uvijet je da nemaju više od 50 sljedbenika.
„Ovu slatku čizmicu za ulijepšati dan dodjeljujem na slijedećih 5 blogova i molim sve koji ovo čitaju da pogledaju ove blogove, da postanu sljedbenici, da ostave komentar..... „

No međutim, to nije sve. Od Lalice s Nails for fun bloga dobila sam još jednu vitar u leđa nagradu „Za nove blogere i one koji nemaju puno sljedbenika“.



Pravila su: Postaj o ovoj nagradi i kopiraj pravila. Linkaj osobu od koje si dobila nagradu. Izaberi 3-5 novih blogera i linkaj i njih. Ostavi im komentar na blogu da znaju da su osvojili nagradu i nemoj tagirat blogove sa 300..400.. 500.. sljedbenika..


3 komentari:

Lilly... kaže...

Čestitam, draga! I zahvaljujem, dakako! Cmok, cmok!

Good Ghost kaže...

Čestitam i ja i zahvaljujem na nagradi, pusač

Suzana kaže...

Čestitam i zahvaljujem na naggradi.

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...