Translate

petak, 12. kolovoza 2011.

PEPELJUGA MEDITERANEO SA SVIJEĆAMA

Pin It


Znate li ( ma naravno da znate, ali meni treba uvod ) priču o Pepeljugi? O onoj krasnoj djevojci koja je od jutra do mraka morala obavljati teške poslove, a zle sestre bi joj zagorčavale život tako što bi sipale grašak i leću u pepeo, a ona ih je zatim trebala trijebiti od pepela?

A znate li priču o modernoj Pepeljugi, onoj s Mediterana? Ako ne znate, slušajte pažljivo jer "U životu je važno da ne skidaš pločice sa zida u kupioni!"
 
Imala je bijelo lice i smiješan glas. 
Imala je duge noge, nosila je uvijek knjigu, na lančiću neki čep. 
Imala je lude želje i korak dug. 
Smijala se kao dijete, sa svima je bila drug.
Davno prošlo je to vrijeme. 
Nesta lijepih starih dana. 
Al` i danas prijatelji, sjećaju se kad se sretnu, zvali smo je Pepeljuga s Mediterana!
Tra la la la la la....

Eh,sad je vjerojatno onih koji se pitaju WTF is this???? I kako bih Vam ja sada odgovorila???? Pa naravno, Tonkica Palonkica frrrrrrrrrrrrrr....patuljci pojma nemaju.




Ideja by My country home





Ponesena pričom skoro zaboravih, svijeće su s mirisnim uljima lavande, ruže ili cimeta, a Pepeljuga Mediteraneo od kukuruzovine i NISAM JU JA RADILA.

U nastavku možete ( one koje nemaju pojma o čemu pričam, a one koje imaju da se podsjete ) poslušati Bijelu vranu i shvatiti o čemu pričam! Iako se radi o cijeloj emisiji, dovoljno je poslušati uvodnu pjesmu.... Frrrrrrrrrr!

Mladen Kušec - Bijela vrana

Powered by mp3skull.com

21 komentari:

Suzana kaže...

I ja slušam bijelu vranu.....priča je mrak odlična. Svijeće mirišu do mene i izgledaju veličanstveno. Postao mi je siromašan riječnik!!!

Good Ghost kaže...

frrrrrr, prekrasno, staklenke su mi zapele za oko, četvrtaste, odlične su

Marina kaže...

odličan photoshooting... predobro mi je kak si uhvatila i sat u pozadini :-))
uživaj u vikendu ;-))

Sandra Z kaže...

O daaaaaaaa, sjećam se dobro "pločica u kupioni ...." i Tonkice Palonkice frrrrrrrrrrrrrr
A vrijedna ti je ova mala, vidiš kako ti sve lijepo čisti. Priznaj, ona je tvoja dobra vila koja ponoći sve uređuje, sređuje ...i na mjesto svoj stavlja
Pusa :))

LivesArt kaže...

Prekrasan post , fotografije su odlične mmm... osjećam miris lavande i cimeta, svijeće su tako maštovito napravljene . Bravo!

Angie kaže...

Hvala ti.... što nisi napravila Pepeljugu od kukuruzovine.... jer bi to stvarno bilo preveć... to jaaaaako želim naučiti.... ali nekako slutim da ćeš i to savladati pa nas počasti nekim tutorijalom....

eda kaže...

Koja sam ja ćoravica!! Ma prvo gledam fotografije pa tek onda čitam tekst, pa tek na kraju vidim da nisu obične tegle, nego mirisne, ušminkane, prave ženske svijeće!!
Meni ovo izgleda kao stvoreno za opuštajuće trenutke, eto recimo dok drijemam u punoj kadi, buljim u ove volančiće i upijam ružo-lavandasto-cimetne mirise...

Prirodna kaže...

čovječe, kako ti fotkaš, fenomenalno :) :) slike su ti profesionalne i kreativne, potiču na inspiraciju, a tek priču kojom ih popratiš....

svijeće mi se jako sviđaju, obožavam lavandu

Pat kaže...

I love the little doll. And I recognise your signature 'frame' for the bottles. Nice work! :)

Tatjana kaže...

Jedno lavandasto,jedno ružasto i jedno cimetasto hvala sviiiima!Thank you(Pat :))!

Sanja kaže...

Ima li nešto bolje od prirodnih materijala poput ovih iz tvog posta...kukuruzovina, lavanda, šiba, suho cvijeće, lišće...a sve začinjeno jednom prirodnomirisnom pričom....e pa meni je ovo prekrasno!!!

Nely kaže...

Ma prelijepo,ja više nemam epiteta koji mogu opisati moje divljenje tvojim radovima,,prekrasno,uvijek praćeno divnim pričicama koje me tako divno zanesu...

Deni kaže...

Que lindo!!!!Espetacular!!!!Tenha um lindo fim de semana,abraçosss.

Anonimno kaže...

ovdje u Vinkovcima osjetim miris lavande, ruže te nježnu notu cimeta.....:)))) Btw...pepeljuga je cool!!!!

Unique Hrebina kaže...

jadna pepeljuga... furt mora pometat :) Super su mi fotke kao prvo a ne sumnjam da i svjećice super miriše. Još jedan način kak iskoristit teglice u koje ne će dospjet marmelada :)
A kaj se bijele vrane tiće... i ja se slažem da je u životu važno da ne skidaš pločice sa zida u kupioni :) kaj bi mi tek tad tata rekel... :)

Anonimno kaže...

Колку убаво ја раскажа целата приказна со музика слики и зборови...уживав во овој пост! А за изработката немам зборови...

VolimBoje kaže...

prekrasne su ti fotke, svaka priča svoj dio priče koja se na kraju stapa u cjelinu! pepeljuga je super, teglice - ma skoro kroz ekran sam osjetila mirise kako se iz njih šire!

Romana kaže...

Hahaha, kako zanimljiv post. Prvo ta pjesmica o kojoj nisam imala pojma, a zatim ovi divni radovi, djevojka od kukuruzovine i prekrasne mini teglice zamišljene kao mirisne svijeće.. Super!

Olija kaže...

Kako je ovo sve predivno! Odličan post. Veliki pozdrav!

Unknown kaže...

Sa tvog bloga niko neće otići bez osmeha na licu! Mene ove tvoje priče i pesmice uvek uvesele, a sveće su mi savršene, šta tek raći za fotkice!

Tina kaže...

kako je ovo dobro! priča je odlična,svaka čast!

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...