Translate

četvrtak, 10. prosinca 2015.

IZRAVNO IZ KUĆE DJEDA MRAZA

Pin It

Cika, vreva, strka, žurka, hihot, pjesma, sreća, radost i veselje samo što nije počelo. Sve je spremno za mališane koji strpljivo čekaju svoj red. Niti im je hladno, niti su umorni, niti ih noge bole. A-a kažu oni, a da ni ne pogledaju što ih tko pita već se samo naviruju kad će ih djedica pozvati unutra pa da mu kažu Dragi djedice, želim auto, ja bih ajfon, mogu li ja dobiti gitaru, jedna za seku, a je li može?A ovaj Djed Mraz  najbolji je na svijetu jer niti jednu želju i da želi ne može odbiti. I budite sigurni da će ih sve redom zapamtiti jer se svaka želja jedanput piše, drugi put šapne na uho, a treći put stavlja na pano.


Napisano je već stotine pisama, a dobre su ih vile i vilenjaci spremili na sigurno, u djedovu čizmu u koju ih stane još deset puta toliko. Ma što deset, barem još sto miljuna tristo dvanest tisuća i pesto sedamnaest sto tisuća trideset i tri! Vidite i sami kolika je.


I nemojte slučajno ni pomišljati da nije pravi. Da nije pravi, zar mislite da bi mu djeca dolazila svaki dan? Ista po nekoliko puta? Da su nečije kćeri jedva dočekale da im mama dopusti slikanje u tim "godinama" s Djedom Mrazom, a one još povele i prijateljice i na kraju ostale raditi kod njega? Sandra je rekla Ja se hoću slikati s djedom a ima godina koliko i ja, a ja vas uvjeravam da znam što je istina a što bajka i da samo svizac zna zamotati pravu čokoladu! Zna on i kad će proljeće!


Uostalom, više vas neću uvjeravati. Ove slike govore više od tisuću riječi. Dođite i uvjerite se sami ali nemojte previše čekati.Veliko hvala svim fotografima koji su ovjekovječili ove posebne trunutke i podjelili ih s nama, a naročito : 
Viliju
Lari Vujica
Vladimiru Gagliardi
Evguenii Tranfić
Neviu Doz
Đulijanu Belić0 komentari:

Objavi komentar

Svakom ponaosob zahvaljujem na posjeti i komentaru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...